Jump to content

leodavinci

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

leodavinci last won the day on 11 Απριλίου 2017

leodavinci had the most liked content!

Πληροφορίες προφίλ

  • Σχολή
    Άλλη
  • Sex
    Male

Recent Profile Visitors

2.790 profile views

leodavinci's Achievements

Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ)

Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ) (3/16)

5

Reputation

  1. Αυτο που επικρατει ειναι πανζουρλισμος και τεραστια συμμετοχη.2-3 αμφιθεατρα γεμιζουν
  2. Πως ειναι εγκλημα κατα της ανθρωποτητος η πυρηνικη δυναμη,αφου η ανθρωποτητα το κανει και χρειαζεται τα πυρηνικα οπλα για ασφαλεια.Η ειρηνη ειναι ενα διαστημα μεταξυ πολεμων. Εαν δεν αποκτησουμε πυρηνικα και εμεις ειμαστε τελειωμενοι.Στρατηγικα υπολογιζεται οτι ο πυρηνικος πολεμος θα γινει το 2030 μεταξυ Κινας Αμερικης και οτι η Ελλαδα θα ειναι πρωταγωνιστρια αφου ο πολεμος θα διεξαχθει σε στρατηγικες τοποθεσιες των δυο χωρων οπως ειναι το Αιγαιο.
  3. Στειλτε μου μηνυμα εδω ποια βιβλια θελετε εχω παρα πολλα η σε pm
  4. Ελενη δινουν παρα πολλα ατομα καμια 200-300 και σκεψου παρα πολλοι απο αυτους πανε φροντιστηριο. Οταν εδινα εγω καθοταν διπλα μια απο νομικη που εκανε φροντιστηριο 1 χρονο ξερω γω και εδωσε λευκη κολλα.... Εγω θα σου προτεινα να ψαχτεις οσο μπορεις να προτεινεις στα φροντιστηρια να τους δωσεις κανα 50ευρω και να σου δωσουν υλικο πχ παλια θεματα και να μην χαλασεις τα λεφτα σου στα φροντιστηρια γιατι μπορει να μην περασεις. Γενικα η εξεταση ειναι παπαγαλια δεν εχει σκεψη,πρεπει να γραφεις κατεβατα ακομα και στη φυσικη πχ τι ειναι το PET τετοιες ερωτησεις. Αν εχεις καλη μνημη διαβαινε...διαβασε μονη σου και πηγαινε δωσε και φυσικα μην το παρατησεις εαν κοπεις δωσε και την αλλη χρονια και την αλλη μεχρι να περασεις εισαι μικρη ακομα εχεις χρονο...
  5. Προχωρα!Πιπινακι εισαι για την επιστημη της ιατρικης.Χιλιαδες ατομα που δινουνε κατατακτηριες τοσα χρονια ειναι πολυ μεγαλυτερα απο εσενα.Επισης η ιατρικη δεν ειναι μονο για καριερα ειναι και για επιμορφωση οποτε η ηλικια δεν παιζει ρολο και εσυ εισαι πολυ νεα.Απλα φροντισε να μην σε παρει ο χρονος στα ονειρα και στο διαβασμα και δεν εχεις κανει παιδι μεχρι τα 35
  6. http://www.katataktiries-iatrikis.gr δες και αυτο και το png ειναι πιο φτηνο και καλο θυμαμαι. TO aktis πρεπει ναναι καινουργιο δεν το ξερω.
  7. Το prosvasis ειναι καλο.Γενικα πρεπει να επισκεφτεις δυο τρια και να διαλεξεις,ειναι ολα στην πλατεια κανιγγος,οποτε μια μερα θα σου παρει
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ: ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣΝ(Μελη ΔΕΠ), ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ (Tompson&Tompson) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΙΓΕΣ ΣΕΛ ΑΠΟ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ (Τro). ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΜΕ?

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

  9. Καλησπέρα, ισχύει ακόμα η προσφορά; Επειδή ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες και έχω δει την ύλη για τις εξετάσεις 2016-7 ήθελα να ρωτήσω η ύλη είναι διαφορετική κάθε χρόνο ή είναι η ίδια; Μου είπαν πως αλλάζουν οι εκδόσεις στην ύλη κάθε χρόνο με αποτέλεσμα να πρέπει να ψάχνουμε τα αντίστοιχα βιβλία..ισχύει κάτι τέτοιο; Όπως και να έχει ενδιαφέρομαι και για φωτοτυπίες.

    Γιατί δεν δέχεσαι pm?

  10. ενδιαφερομαι για lehninger υπάρχει;

    Βασικές Αρχες Βιοχημείας

  11. Οποτε καταλαβαινω οτι η αγορα για τους γιατρους ειναι τοσο ασφυκτικη οσο φαινεται στις αγγελιες?Δηλαδη ενας που τελειωσε ειδικοτητα ή ανοιγει ιατρειο δικο του ή ψαχνει για δουλεια με αυτα τα δεδομενα των ανυπαρκτων αριθμητικα αγγελιων?Υπαρχει απορροφηση γενικα στην Ελλαδα για τους γιατρους?Η ειναι σαν τους αλλους κλαδους σε απραξια?
  12. Πλακα κανετε,ρε παιδια στην ελλαδα ζω!!Που με στελνετε ?Εδω Ελλαδα καποιο σιτε για αγγελιες!οχι αλλη Ανγκελα! Δεν υπαρχει οτιδηποτε που αφορα αγγελιες για ιατρικη στην Ελλαδα?
  13. Σε ποια sites κοιτάμε για αγγελίες εργασίας ιατρών ; Ευχαριστώ πολύ !
×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.